Den 4 september kl 14.00 släpper vi 2017 års Ciderättika på marknaden.
Vi erbjuder möjligheten att prova och jämföra samtliga årets tappningar ekfatslagrad Ciderättika samt att på plats kunna göra avrop ur 2017 års produktion.
Utöver avsmakning ger vi en utförlig presentation av produktionen och processen från äpple till ättika. Vi bjuder på tilltugg smaksatta med ciderättika och finns till hands för frågor och samtal kring Ciderättika och dess användningsområden.
Släpp och avsmakning sker i centrala Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för en personlig inbjudan.
Välkommen!
Hans Naess Patrik Arneke
Ättikbryggare av första generationen
”Vår ättika produceras av svenska äpplen. Vi använder inga andra tillsatser än ett gott hantverk, klimat och tid. Ättikan lagras på ekfat i en oisolerad byggnad. På så vis får ättikan sin naturliga utveckling då den utsätts för vädrets makter, tidens rand och ekfatens rondör. Det sätter prägel på en råvara direkt sprungen från naturen själv.”