Provsmakning

attika.se stod i början av juni under en dag  på ”Smaka på Stockholm” i Kungsträdgården och berättade om vår ättika. Tillsammans med Menigo och Gastronomiska Samtal spreds budskapet om vikten av småskalig livsmedelsproduktion. Vi talade ättiks-kunskap, bjöd på smakprover och berättade om både vår framtid och historia.

På ”Smaka på Stockholm” hade vi försäljning av vår ättika och smygpremiär för nytappade Ciderättika IIIår 2017 SE/R som fått vila sina sista månader före tappning på ett rostat svenskt ekfat. Endast 31 flaskor har vi tappat av denna unika ättika med tydliga toner av Ek, Vanilj och Gräddkola. En ny ättika med attityd!

Provsmak_IMG_3273

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.