Tunna nummer IX

Vi har nu startat upp tunna nummer IX i våra batteri av ättika. I över tolv år har vi producerat vår Ciderättika och sedan 2008 har vi varje år förflyttat vår äldsta ättika till en tunna med en ny benämning för lagringsår. Mängderna av så gammal ättika är små och dess smaker är mycket koncentrerade. En unik produkt som vi får vänta ytterligare några år med innan den går till försäljning. Vi har under 2016 lagrat en yngre Ciderättika på vår nya tunna för att laka ur lite av den nya ekens kraftigaste smaker. Tunna nummer IX rymmer 10 liter men vi får vänta ytterligare några år innan den är full.

IMG_3021

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.