Ciderättika till ostron

Vi har glädjen att leverera vår ättika till Albert- kök, hotell & konferens i Trollhättan. På Albert är matkunnandet högt och köksmästare Robert Ottoson styr sedan många år sin köksbrigad till goda kreationer i gastronomins värld. Just nu serveras det julbord på Albert och med gastronomiska rötter i både västkusten och de omkringliggande västgötska odlingsbygderna lagas det varje dag  upp ett dignande bord. Sill och havets utbud tar stor plats i utbudet och här återfinns även ostron bland rätterna. Ostronen avnjuts naturella med tillbehören Citron, Tabasco och Ciderättika.

–En god kombination, säger Robert Ottoson.

robban_m-attika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.