Årets lansering av ättika

Denna vecka släpper Ättika Fruktförädling, Hans Naess & Patrik Arneke, fyra nya tappningar av Ättika. Två av dem är Ciderättika och två är helt nya produkter som  det har tagit flera år att utveckla. Under veckan kommer de att presenteras var för sig. 

– Det är totalt fyra hundra flaskor som släpps denna vecka, säger ättiksbryggare Hans Naess, de har alla en särpräglad karaktär och smak. Förra årets varma sommar har påverkat våra Ättika mycket positivt, fortsätter Hans, avdunstningen har varit stor under året och koncentrationen av smaker och karaktärer är höga.

Årets lansering är unik då de två nya Ättika som släpps inte visats upp förut. De baseras på klassiska råvaror och smaker men är helt nya i Ättika Fruktförädlings sortiment som tidigare helt baserats på äpple.

– Ättiksyrahalten i årets släpp av Ättika är genomgående hög, berättar Patrik Arneke som också tagit fram smakbeskrivningar på de fyra produkterna. Vi presenterar alla våra fyra Ättika, en per dag, under veckan och därefter finns de för avrop hos oss, fortsätter Patrik, den första oktober håller vi en provning i Stockholm.

Sänd Din mailadress så bjuder Ättika fruktförädling in till provningen eller lägg ett avrop på de produkter Du är intresserad av.

– Det är små serier av årets olika Ättika och det  är först till kvarn som gäller, avslutar Hans & Patrik unisont.

 

Kontakt: Mejla till Ättika Fruktförädling

IMG_7438

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.