Svenska fat

För att göra ekfatslagrad Ciderättika krävs det självklart ekfat av god kvalitet. Vi arbetar med både nya och begagnade ekfat från Frankrike, Ungern och Sverige. Under hösten har vi pressat mer äpplen än vi brukar och vi har mycket cider i produktion. Därför känns det skönt att vi nu kunnat köpa in riktigt fina ekfat gjorda av vår ände svenske tunnbindare, Thorslundkaggen. Dessa nya begagnade svenska ekfat har tidigare används för vinframställning hos Högberga vinfabrik. Det är nu snart dags att istället fylla faten med cider för ättiksjäsning.

Thorslundkagge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.